Welkom bij Algera-corridor.nl

Werkzaamheden Rijckevorselweg afgerond


Automobilisten kunnen weer gebruik maken van de Abram van Rijckevorselweg richting Nieuwekerk! Gemeente Capelle rondde de werkzaamheden binnen 2 weken af. Er zijn rijstroken verdubbeld en opstelstroken verlengd, om het verkeer zo beter door te laten stromen..
Lees meer

Wisselstrook open als proef tussen 14:00 en 20:00


Na overleg tussen de gemeente Krimpen en de uitvoerders is besloten om de wisselstrook als proef tijdens de werkzaamheden tot aan de Weteringsingel te openen tussen 14:00 en 20:00
Lees meer

Wegwerkzaamheden Krimpen in zomerperiode

Wegwerkzaamheden Krimpen in zomerperiode
De komende zomerperiode staan er veel wegwerkzaamheden gepland in Krimpen aan den IJssel. Er is bewust gekozen om deze werkzaamheden gelijktijdig in de vakantieperiode uit te voeren. Dit betekent dat in de periode van 14 juli t/m 30 augustus verkeershinder zal ontstaan.
Lees meer

TimesUpp - jouw persoonlijke reisassistent

TimesUpp - Jouw persoonlijke reisassistent
Stel, je hebt op dinsdagmorgen om half 9 een afspraak in Den Haag en er staat juist die ochtend een auto met pech op de Algeraweg  Er is ook geen Algera SMS die je waarschuwt. Toch zou je dan willen weten dat je eerder moet vertrekken. TimesUpp komt met een geweldige oplossing. Een app die je agenda gebruikt en je persoonlijke logistiek plant aan de hand van kaartinformatie en de actuele verkeerssituatie.
Lees meer

De Kracht van de Krimpenerwaard

De Kracht van de Krimpenerwaard
"Betere westelijke ontsluiting noodzakelijk". zo luidt een van de aanbevelingen uit het economisch rapport ‘De Kracht van de Krimpenerwaard’
Lees meer

  • Openbaar

Storingen of problemen?

Storing of probleem? Meld dit dan zo snel mogelijk! Tijdens kantooruren (maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur)  via:

Buiten kantooruren door contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Medewerkers van het Publiekscentrum en/of de politie zetten de melding direct door naar de piketmedewerker.

WerkzaamhedenAbram van Rijckevorselweg Oost

OptimalisatieOptimalisatie Algeracorridor

Kortingsregeling

Fiets
Formulier kortingsregeling tweewielers (pdf-document)
Voorwaarden Kortingsregeling (pdf-document)

Facebook

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte.

 

Twitter